Belly Paintings

Een zwangerschap is een bijzondere periode in je leven. Het is dan ook heel leuk om dit te vereeuwigen op foto’s voor later. En hoe leuk het dan als er op de buik een mooie belly painting zit?

Alles kan en niks is te gek. We schilderen uit de vrije hand waardoor er heel veel mogelijk is. Je kan een bestaande afbeelding aanleveren of ons een idee voor het ontwerp te geven en wij maken er iets moois van op je buik. Dit kan met metallic schmink, glitters, abstract of juist sprookjesachtig.

Het zetten van een belly painting, afhankelijk van het ontwerp, kost ongeveer 1 uur.

Tips: 

-Gebruik geen olie of crème op de buik voor het schilderen, hierdoor hecht de verf minder goed.

-Draag het liefst helemaal zwarte of witte kleding voor een mooier resultaat. Als je voor een foto kiest zal de schildering er mooi en goed uitspringen.

We werken met professionele schmink die voor grimas wordt gebruikt. Deze is op waterbasis waardoor deze niet schadelijk is voor moeder en baby. Als de schildering droog is blijft deze goed zitten maar voor verwijderen is een natte doek met wat zeep erop voldoende. Daarnaast werken Zwitsal doekjes ook heel fijn om het er weer af te halen en het ruikt ook gelijk zo lekker.

Ook een heel leuk cadeau voor op een baby shower.

 

Hier onder ziet u de Belly paintings die we al hebben mogen doen.